BNO Romeo Delta / Streetwise – BNO

21-01-2013, De Unie, Mauritsweg 34, Rotterdam, 20.30 uur 20.00 uur zaal open, €5,- reserveren niet mogelijk, http://www.romeodelta.org

Goede ontwerpen kom je overal op straat tegen. Deze bijeenkomst van Romeo Delta staat in het teken van steetwise.

Deze Romeo Delta avond is streetwise! Want goede ontwerpen kom je op straatoveral tegen. Ze wandelen in groepjes voorbij, wijzen je de weg, bieden ontspanningof vakantie in eigen land.

Joost Goudriaan maakt een liefdevolle ode aan het Rotterdamse straatmeubilair enhoopt dat zijn liefde beantwoordt wordt.

Gerard Unger zorgt dat we niet verdwalen. Op verzoek van de ANWB zocht hij uithoe je letters op straat zo leesbaar mogelijk maakt.

IkRotterdam laat het beste van Rotterdam zien door de tekeningen van Evalien, Ferryen Marc. Je hoeft nooit meer op vakantie!

Kristian Koreman laat met ZUS zien dat het anders kan met leven in de stad en zetteeen tegenbeweging in gang van zelf doen en niet meer afwachten.

George Maas fotografeert gelijkgekleden op straat. Geen werklui of voetbalteams,maar stellen met dezelfde jas, trui of trainingspak.

Carel van Hees maakte de korte film De zingende man. Een film over Johan Daams,die al twintig jaar op dezelfde locatie in Rotterdam straatkranten verkoopt.

Vijf890 is straatwijs en kom je regelmatig buiten tegen. ZigZag City, Vans, Nike enFluff het nummer 1 skateboard magazine ter wereld.

via BNO Romeo Delta / Streetwise – BNO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s