AA Mappings (6)

Tijdens het Afstudeer Atelier kort 2 poster mappings laten zien (van de zes het moeten worden), namelijk Zelf en Angst. Het is een goed proces om alle woorden, dingen, ontwikkelingen, theorieën, namen, plekken, boeken, ontwerpen etc. aan elkaar te verbinden. Het biedt ook een goed overzicht als ik ze voor me ophang. in 1 oogopslag ziet het er een stuk beter uit dan verspreidt over/in/op m’n buro, computer en hoofd.

Het blijft zeker een optie om 1 ontwerp paradigma te laten vallen of mogelijk samen te voegen met een andere. Er blijven dan 2 interessante over. Daarnaast blijkt eens te meer dat over Angst al heel veel is geschreven, zeker vanuit Stedenbouw en Architectuur.

Boris enthousiast maar ziet het nog niet direct concreet worden richting een ontwerp. Ik wel maar het is nog steeds geen verplichting. Harm begint over lettergrootte, omcirkelen en kleurgebruik. hmmmmm. Het is voor mij  een proces om het op te schrijven. uit m’n kop, op papier. Gaat er niet om dat het mooi of presentabel is. Maar als het een eindproduct is, b.v. op een hele grote wand of 3D/2D dat je er doorheen loopt als gordijnen tegen je gezicht, dan is het natuurlijk van groot belang. Nu is het meer een dummie op poster.

komende weken de andere maken incl. beeldmateriaal.

zelf-mapping

angst-mapping

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s