Aardig die klussers

Klussers zijn toch een bepaald soort mensen denk ik. Vriendelijke en erg bereidwillend om hun ervaringen te delen. Natuurlijk deels omdat ze trots zijn op hun werk, maar ook omdat ze graag anderen behouden voor dezelfde valkuilen. Zaterdag bij Marjon en dinsdag bij Matthias geweest. Hij is nu een jaar bezig en zijn achtergevel vinden we geweldig.

achtergevel Matthias Veen

Als we door t pand lopen blijkt dat hij vloerbalken heeft laten verlagen. Ik wist niet dat het kon en het komt aardig van pas voor onze inrichtingsideeën. Ook al zijn adresjes voor inkoop zijn handig en het blijkt dat we dezelfde stucadoor hebben, Gert Jan heeft maar druk. I.i.g. is Matthias zeer lovend over hem. Aan de inrichting en afwerking zie je duidelijk dat hij architect is. Ik schrikt wel van het proces en metname de planning van onderling afhankelijke taken. Het is niet simpel……. maar wel ontzettend gaaf om zelf op te pakken. Zondag gaan we bij Harm (docent WdKA) in zijn kluswoning kijken, benieuwd wat hij ervan maakt.

Bij ons huis beginnen ze met de fundering waardoor we het pand eigenlijk niet meer in mogen. Dat is onhandig want dat wilde we met de aannemer. Ook meldt Urbannerdam terloops dat er asbest in het pand zit. Erg slecht van ze dat ze dat niet vooraf hebben gemeld, ik neem het ze zeer kwalijk wetende wat voor een rotspul dat is. Ook blijkt het pand 30m2 kleiner te zijn dan bij verkoop gezegd. Enfin, vrijdag zitten we met ze samen om eea door te nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s