Klushuis?

ingeloot en vol onzekerheden. afgelopen week begonnen met nadenken over de kosten, tijd, ontwerpen, materialen en veel meer om mogelijk ons droomhuis te realiseren. Ook al is het Kralingen, de wijk is niet aantrekkelijk. Het huis in huidige staat ook niet. maar de gedachte om er een paleisje van te maken duwt ons voort. Veel ideeën en nog meer fantasieën. Het proces met Urbannerdam moet nog beginnen en met Cardo Architecten zijn we nu 1keer in t pand geweest.

Afgelopen zaterdag bij Marjon en Joep langs geweest in hun kluswoning. ze hadden een jaar ervoor uitgetrokken maar dat gaat niet lukken. Voor ons de eerste duidelijke ‘tegenvaller’ als het gaat om planning. 9 maanden gaan we dus zeker niet halen. de kosten die ze noemt vallen natuurlijk ook niet mee. kozijnen, balken niks is goedkoop. En 3 maanden voor het leegtrekken vd woning en 2 maanden voor herstel van de vloerbalken is ook niet bemoedigend maar wel waar! We dromen verder……….

….alhoewel… je moet wel een hardcore dromer zijn om de potentie ervan te zien, achtergevel bestaat uit aan elkaar gespijkerde kozijnen …..

bgg achter-'gevel' Wollefoppenstraat

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s