conclusie: werk hard !

Een presentatie van design|lab|workshop die erg inspirerend was door het getoonde werk maar zeker ook doordat duidelijk werd dat dit is bereikt door in je eigen vrije tijd hard je passie achterna te gaan.

Overdag werkte het duo als architect (nu bij dEUS) en graficus, maar in de avonduren werd er geëxperimenteerd met materialen (stof, plastic, koper, etc.) en productiemethoden (haal een Hello Kitty breimachine uit elkaar koppel er een motor en laptop aan en draaien maar).

Het Echo screen is een mooi voorbeeld van zoeken naar afvalreductie, heel functioneel ontwerpen en ook nog een mooi beeld creëren. Uitgaande van de standaard plaatmateriaal afmetingen en een tekening van Frank Stella is er met een CNCmachine een patroon gezaagd waardoor draaibare laten een zonnescherm (of roomdivider) vormen. In kleine maat voor binnen, maar ook als gevelbekleding toepasbaar.

Frank Stella, Untitled

Echo screen , DLW

Duidelijk is dat onderzoeken niet ff wordt gedaan. Doorgaan, testen, opnieuw maken, aanpassen, continu bezig zijn om te kijken wat er gebeurd als…… . Erg inspirerend om het werk en werkmethode te zien. Ik ga gauw weer aan de slag (freubelen)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s